Isnin, 8 Februari 2010

Sakura oren

Assallammualaikum,salam ceria.Lama weh tak n3 baru,dah naik bersawang rumah nih.Semenjak dua menjakni,tak berapa sihat.Demam,n batuk lg.Sampai naik kero ah,mata minum ubat batuk,ni malehlah Achik nak minum g,since tak minum,ok la pulak,idakla suaratu macam ella lagi.Alhamdullillah,better ckit dari semalam.Semenjak winter kat Saudini,Achik idaklah pergi huntingke apa,cuma hunting ubat je kat spital n klinik.Tengok blog kawan2 semua,meriahh sesangat.Tumpang tengok jadilah,itupun syukur sesangat.Dahlama tak n3ni,menceceh ygamat la pulak.K,harini,kita layan kuarga sakura seciputni.Hunting kat Saudi n kat Kak Azzah cayangg.ok ahh,layannz lah pada meka yang sudi.Ma'asalamah.


Teko sakura yang Achik hunting di bumi Saudi.Comeyjek..

Cantik ehh,pada pandangan mata Achik lah..Semuanya berada di Kelang sekarangni.Thanks CikGg..coz kasi posing set sakuraku ini.Mahal weh,kotak ajaibko,g..

Ni Munga teko kat depannya.ampunn kak azzah,lupa pulak,alahai..


Tekonya saiz yang lain dari teko sakura oren Achik,apepun Achik suko wehh..Ni munga kat belakang teko.
Dulangnye..

2 ulasan:

nurazzah8 berkata...

Salam Pn n...

hehehe..dah keluar set oren berkilau dan sakura putih nih... tapi awatnya teko tu malu-malu kucing? duk tayang belakang aje..hehehe.. bunga kecik tu sebelah belakang, kalau belah depan bunga dia lagi besar...thanks ya ...

Puan N berkata...

salam Kak Azzah.

wakaka.penat adik achik jadi fotografer,achik lupa pulak.ni,dah betulkan dah.cantik munga kat depannya tu kan.Afwan kak.

Catat Ulasan