Khamis, 12 November 2009

Teko mini

Salam khamis dan salam sejahtera semua.Memandangkan harini,hari cuti di Arab Saudini,adalah masa untuk kita update sikit blog kitani.Sikecikpun ada kakak2nya duk melayan,jadi dia takdelah menangis bila kita melayan ciklappyni.N3 kita harini,pasal cikteko mini nan 3 ini.Takde apa yang menarikpun,cuma kita takbolehlupa,kita duk bertekak dengan 3 pak Arab,sebabnya kesemua teko itu berlainan tuan kedainya.Pak Arabni seboleh2 mempertahankan bahasa ibunda meka,kitani kelas pemulihan lagi bab bahasa demani,jadi kita bantaila pulak loghat nogori kita,haru betul.Sajejer,pasal cakap omputih dema tak faham.Bilala kita nak balik mesiani,nak p hunting.Acik rindu bebenani....Oklah mencecehla pulak,layanjelah teko mini bulat kita yang tiga ini k.Zasss...

3 ulasan:

nor64 berkata...

salam ...mahal ko teko pak arab tu?...akak berkonan yg tongah tu...kalau dapek tlhlah bolikan...

Puan N berkata...

salam kaknor.oh berkonan yang tongahtu,nanti nak g balik kodaitu,kalau ado,insyaallah kito bolikan.TAPI kak,kena tunggu kita balik mesialah bawak,pasal kat cni kena carik ejen buat courier.boleh tak macamtu?

nurazzah8 berkata...

Salam Puan N,

alamak..semalam akak ada tinggalkan komen..tapi kenapa hari ni dah tak adapulak???..ni try lagi sekali...

wahhh...sampai ke timur tengah puan ni hunting ya... caiyookk...

Catat Ulasan