Ahad, 13 Disember 2009

Teko lagi

Assalammualaikum,salam minggu semoga ceria selalu.lama dah tak n3 baru since selsema n batuk dah kebah sikitni,kita mengadaplah cik lappyni.Oklah sebelum ciktenet wathal,inilah koleksi ciput cik teko yang kita sempat hunting di bandar Khobar,80km lebih dari rumah kitani.Jumpa lagi,moga ceria n sihat selalu k.




Ini IZZAH punya..


Teko kangkung n set cawan yang kita hunting kat Khobar.
Pandangan dari belakang teko
Teko bunga apa ntahni
Mengerlip semacamje..

4 ulasan:

nor64 berkata...

salam utk pn.n yang jauh....apo khoba...mai oii cun2 teko2 tu..kalau ada lobih koba2lah kek akak ko ni..ada teko kangkung yo kek sanun ekkk..lawa eh pulak...

nurazzah8 berkata...

amboi...teko kangkung ni jauh berjalannya yek.... sampai ke bumi para anbiya'....

Puan N berkata...

salam kak Nurazzah8,jgn tak caya kak,mmng jauh dia merantau,tapi spesisnya sikit sangat,bnyak yg latest2je.

Saidah Samadi, Ipoh, Perak berkata...

Leeza..thanks for kiriman kurma yg sedap tu.

Catat Ulasan